Jdi na obsah Jdi na menu
 

Proč Ježíš

20. 3. 2008

Proč ježíš?

Cau, mozna znate takovou tu malou brozurku Proc Jezis. Pokusil sem se o inovaci tak se s vama o ni podelim.

Proč Ježíš?

Odkud jsme přišel? Kam půjdu když zemřu? Je něco víc, než to co znám?

Možná si občas taky kladeš tyhle otázky. A odpověď? Je jednoduchá.

Na to odkud jsi přišel odpověď zní: Bůh tě stvořil.

Na otázku kam půjdu po smrti ti odpovím že to záleží jen na tobě, protože jsi dostal na výběr. Bůh ti dal mozek aby ses mohl svobodně rozhodnout. S ním to bude Super život v nebi, ale bez něj? Věčný utrpení v pekle. Možná ti to přijde přehnaný. Taky jsem tomu nejdřív nevěřil. Víš, nechci do tebe hustit nějaký názory, jen ti říkám přesvědč se sám. Zkus se zeptat Boha osobně a uvidíš co se stane.

A poslední otázka: jestli je něco víc než to co znám, odpověď je už celkem jasná.

Ano je něco víc. A je to Bůh. Stvořil tě, pomohl ti přežít dětství a dal ti svobodnou vůli volby (výběru). A protože každý z nás dělá chyby, dal Bůh svého syna aby tyhle všechny chyby mohli být smazaný z tvého života.

"Neboť tak Bůh miloval svět, že dal svého jediného Syna aby žádný kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný." Jan 3.16, Bible

A co teď?

Ježíš říká: Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k otci než skrze mě.

To je vzkaz pro Nás. Ježíš ti chce pomoct ve tvém životě. Chce být tou cestou kterou půjdeš. I já jsem stál před rozhodnutím jestli dát Bohu svůj život nebo ne. Tenkrát jsem se rozhodl že jo a musím říct, že si sem na 100% jistý, že to bylo to nejlepší rozhodnutí jaké jsem kdy udělal. A jak vlastně pozvat Boha do svého života? Někde si v klidu sedni a zavři oči.

Stačí mu s upřímností říct:

Bože chci žít s tebou, díky, že jsem mohl uvidět pravdu. Prosím odpust mi hříchy který jsem udělal a pomoz mi z nich ven. Chci žít pro tebe a chci ti ve svém životě dát prostor. Věřím, že jsi Bůh a že Ježíš je tvůj syn který zemřel za všechny moje hříchy a můžou být teď smazány z mého života. Amen

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář